Press 4 Less

Textielbedrukking….
En dat al vanaf één stuk!

Over Press 4 Less

Kwaliteit en prijs hoort altijd in balans te zijn en dat is waar wij naar streven. Wij bieden dus altijd een vrijblijvende offerte op maat. Grote oplages, kleine oplages, alles is mogelijk! Voor elk budget en ieders wil hebben wij iets moois.

Laat ons weten om welk textielstuk het gaat. Jassen, vesten, broeken, t-shirts, wat uw wens ook is. U geeft ons uw wensen door en wij gaan aan de slag met het ontwerp en een digitaal proefdruk.

Voor Bedrijven

Hoe ziet uw visuele fundament eruit? Wilt u een professionele identiteit en een krachtige eerste indruk achterlaten? U heeft de keuze om zelf textiel aan te leveren of dit door ons te laten verzorgen. Geef dit gelieve aan bij het aanvraagformulier van een offerte.  Vervolgens zorgen wij voor uw zicht én herkenbaarheid op uw textiel.

U kunt op verschillende manieren uw zichtbaarheid verbeteren. Onze specialismen zijn voornamelijk onze hoogwaardig transferdruk, full colordruk en flockdruk. Aan de hand van uw wensen adviseren wij u welke optie het beste is.

Voor particulieren

Personaliseert, organiseert en/of verzorgt u graag kleding voor evenementen, vieringen of gewoon voor uzelf? Samen bekijken wij naar uw ideeën en zorgen wij voor een mooi eindresultaat.

Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u vriendelijke om de aanvraag voor een offerte zo volledig mogelijk in te vullen zodat we ook meteen aan de slag kunnen.

Textieldesign

Een nieuwe dienst dat wij aanbieden is textieldesign. In samenwerking met enkele professionele coupeuses zijn wij in staat om deze designs te realiseren. De interesse ligt voornamelijk bij de particulier maar ook bedrijven zijn van harte welkom.

Wilt uzelf een textielstuk ontwerpen in een unieke vorm? Met een eigen ontworpen design of in samenwerking met onze designer dragen wij zorg voor de realisatie van uw idee.